HURRA! DET BLEV MIDSOMMAR PÅ HUSTEGAHOLM I ÅR IGEN!

Tusen tack till Lidingö Stad och alla fantastiska tjänstemän som gjorde det möjligt för oss att återigen få fira Midsommar på Hustegaholm!  Vi har saknat och längtat och ni uppfyllde vår önskan!

Fredagens fest blev helt sagolik – hundratals glada människor kom för att fira denna dag tillsammans. Vi njöt av solen, det glittrande vattnet, hästarna i hagarna och att få känna gemenskap och glädje över åldersgränserna. Alla hjälptes vi åt att maja stången och att binda kransar att smycka både den och oss själva med.

Picknickfiltarna breddes ut, för dem som inte valde att sitta vid borden som tillhör, det för dagens stängda, caféet. Medhavda matsäckar togs fram, friskt vatten, popcorn och glass för en tia fanns tillgängligt för de som så önskade. Tipspromenader med frågor för både stora och små hade arrangerats och lockade många att utmana sina kunskaper.  Dragspelsmusiken bjöd upp och outtröttliga Paula ledde dansen vid tre tillfällen med stor glädje och bravur!

Återigen: Stort tack till alla härliga människor som avstod från egen ledighet till förmån för oss Lidingöbor med vänner. Den här underbara dagen manifesterade återigen att det är på Hustegaholm vi vill fira vår Midsommar!

Evelyn Lewandrowski

LidingöPartiet

Kultur- och fritidsnämnden