Tack alla Lidingöbor som stödde LP i valet!

Om sluträkningen av rösterna från söndagens kommunalval inte ändrar något, har ni kära Lidingöbor, givit oförändrat och stort förtroende till oss i Lidingöpartiet. Vi lovar att förvalta detta förtroende på bästa sätt under den kommande mandatperioden. 

Lidingöpartiets politik står på fast grund ända sedan 1973, när vi bildades. En röst på Lidingöpartiet kommer alltid att vara en garanti för en Grön Skön Ö och emot bygghysteri, som främst de rödgröna partierna tillsammans med Liberalerna står för (fast de inte vill erkänna det). 

Centerpartiet påstår sig stå för en måttlig byggpolitik, men deras högsta partiledning med Annie Lööf i spetsen ser fram emot att Sveriges befolkning fyrdubblas. 40 miljoner invånare i Sverige, mot dagen 10 miljoner, skulle innebära 47.185 invånare x  4 = 188.000 invånare på Lidingö om ett sekel. Bevare oss väl för det!

Centerpartiet är också det parti som tillsatt sharia-domare i svenska domstolar. Ett sådant parti förtjänar noll förtroende från svenska folket, infödda såväl som invandrare!